„Șmecher” amendat pentru că a traversat un pod aflat în reconstrucție, închis circulației

foto: IPJ Brașov

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov au efectuat verificări și au identificat conducătorul auto, care la data de 23 septembrie 2022, a tranzitat pasajul situat pe DN10, ce realizează trecerea peste DN11, din direcția Brașov către Prejmer. Pe sectorul de drum este interzisă temporar circulația, pentru realizărea lucrărilor de reparații.

„Șoferul a forțat cel puțin 3 trei rânduri de balize, a trecut de cele două utilaje care lucrau pe pasaj și a ignorat semnalizarea rutieră. Persoana care era în treapta șoferului filma, iar cei doi păreau a se distra de minune”, au declarat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, care au precizat că autoturismul este înmatriculat în județul Brașov, potrivit Brașov Metropolitan.

S-a întâmplat la o zi după ce a căzut  o grindă pe calea ferată, la pasajul de la Prejmer, închis traficului rutier în 16 septembrie.

„Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 26 ani, din localitatea Lunca Câlnicului, județul Brașov. În conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, tânărul a fost sancționat contravențional și a fost, totodată, dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 60 de zile, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, transmite IPJ Brașov.

 


Apreciază
Distribuie