Șofer cu permis fals, depistat în Făgăraș

Poliţiştii din Făgăraș fac cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce au oprit în trafic un conducător auto care a înmânat un permis de conducere, despre care poliţiştii au indicii că ar fi fals.

La momentul depistării, poliţiştii au solicitat conducătorului auto, un bărbat de 27 ani, din localitatea Chendu, județul Mureș, să le înmâneze documentele pentru control iar, în timpul verificării legalităţii acestora, au observat că permisul de conducere prezentat de bărbat, ce ar fi fost emis de autoritățile grecești, nu prezenta elementele de securitate conforme cu cele ale emitentului, potrivit IPJ Brașov.

De asemenea, poliţiştii au verificat bazele de date și au aflat că bărbatul oprit în trafic nu este posesor de permis de conducere.

Belvedere - revelion 2023
Cabinet ORL
Spalatoria GPC
Narin
Leloland
Florian Shaorma
Amanet King Onix

„În continuare, faţă de cele constatate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis deconducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uzul de fals”. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, transmite IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie