Șoferul implicat în accidentul de lângă Upruc, prins după ce a fugit de la locul faptei

foto: Info Trafic Făgăraș

Accident rutier, marți dimineață, în jurul orei 08.55, în apropiere de Upruc, în care au fost implicate un autovehicul și un moped.

Conducătorul mopedului, un bărbat în vârstă de 70 ani, a fost preluat și transportat la spital, pentru acordărea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autovehiculului, un bărbat în vârstă de 36 ani, din municipiul Făgăraș, a fugit de la locul producerii accidentului rutier. Polițiștii l-au prins la scurt timp și au aflat de ce:  „cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Brașov.

La testarea celor doi conducători auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Amanet King Onix
La Turcu
JTTI
Monumente funerare

S-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Dosarul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, transmite IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie