Spectacol de pian și vioară la Cetatea Făgăraș

Răzvan Stoica împreună cu sora sa, pianista Andreea Stoica, se bucură să revină alături de publicul din România cu proiectul național Baroque Tour, în cadrul căruia publicul va putea asculta câteva dintre cele mai apreciate și inedite lucrări ale unor compozitori din secolul al XVII-lea.

Deschiderea turneului Baroque va avea loc vineri, 5 mai 2023, de la ora 19.00, în Cetatea Făgăraș. Accesul este liber, fiind necesară  confirmarea prezenței, până în data 4 mai, la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș sau la numărul de telefon 0268211929, luni – vineri între orele 12.00 – 19.00.

Programul include Ciaccona pentru vioară și pian de Thomasso Vitali, Sonata în mi minor „D’amore” de Francesco Maria Veracini, Sonata în sol minor de Giuseppe Tartini, Preludiu și Allegro de Gaetano Pugnani și Suita în stil vechi pentru vioară și pian de Alfred Schnittke.

Speedy Pizza
Amanet King Onix
Demgy
Balan Tour
Florian Shaorma
Brands Outlet
Proaspat Alb

Răzvan cântă pe o vioară Stradivarius din anul 1729, pe care a câştigat-o spre folosință în cadrul unui concurs internațional la care au participat 170 de competitori. Cei doi fraţi Stoica formează un duo din anul 1996. Aceștia au studiat mai întâi în România, apoi în Olanda, unde s-au şi stabilit, Cei doi revin frecvent în România pentru concerte şi alte proiecte artistice.


Apreciază
Distribuie