Strada Negoiu, închisă total încă o lună. Nici mașinile de gunoi nu au acces

foto: arhivă

Primăria Făgăraș anunță că de miercuri, 7 octombrie, firma constructoare începe să pună stratul de balast stabilizat pe strada Negoiu. Din acest motiv, este necesară închiderea completă a străzii, etapizat, astfel:

  • etapa 1: Str. Nicolae Bălcescu – Strada Morii;
  • etapa 2: Strada Morii – strada Câmpului Nou;
  • etapa 3: Strada Câmpului Nou – aleile de la blocuri;
  • etapa 4: Aleile de la Blocuri – Strada Uniunii.

Fiecare etapă va dura aproximativ 1 – 2 zile. Apoi, timp de alte 7 – 10 zile (în funcție de condițiile meteo) nu trebuie să se intervină  în niciun fel la lucrare, după cum se precizează în comunicatul instituției.

Accesul autoturismelor pe strada Negoiu va fi interzis până în data de 6 noiembrie 2020, când se va așterne stratul de uzură și strada va fi redată circulației.

Proaspat Alb
Monumente funerare
Second hand & outlet
Fantanita Craiesei
Demgy
Cabinet ORL
Amanet King Onix

De asemenea, în această perioadă nu este permis nici accesul mașinilor Salco Serv. Angajații societății de salubritate vor ridica însă deșeurile conform graficului deja cunoscut, dar le vor transporta pe trotuare până la intersecțiile cu alte străzi, unde este permisă circulația auto.

Locuitorii din zonă și conducătorii auto sunt rugați să respecte indicatoarele rutiere și instrucțiunile constructorului și în această etapă de modernizare a străzii.


Apreciază
Distribuie