Subofițer ISU Făgăraș, prins băut la volan

foto: Poliția Română

Bărbatul, în vârstă de 49 ani, era în timpul liber și conducea având o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur.

Polițiști din Rupea au depistat în trafic seara de duminică, 9 mai, un șofer care conducea un autovehicul în Comăna, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,98 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, se arată în buletinul de presă al IPJ Brașov.

Bikeathon
TMF Copy Center
Monumente funerare

Conform procedurilor, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

„Persoana este subofițer operativ la Detasamentul de pompieri Făgăraș. Instituția noastră nu tolerează astfel de comportamente. Este în desfășurare o anchetă a organelor competente, iar în funcție de rezultate vom lua măsurile care se impun”, ne-a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.


Apreciază
Distribuie