Vreme frumoasă, cu nopți și dimineți reci. Ploile revin la mijlocul săptămânii

La începutul acestei săptămâni, vremea va fi frumoasă în toate regiunile, caldă în centru și în vest, însă ușor răcoroasă în exteriorul arcului carpatic, cu precădere în cursul nopților și al dimineților.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime vor depăși frecvent nivelul de temperatură al unei zile de vară și se vor încadra, în Făgăraș, între 21 – 23°C.

Nopțile și diminețile vor fi răcoroase în centru, sudul și estul teritoriului, unde local se va semnala brumă, cu o probabilitate mai ridicată pe văile și în depresiunile din Transilvania, nord-vestul Moldovei, dar și în sudul Dobrogei.

Pe timpul nopții temperatura minimă poate să ajungă la -1°C, în estul Transilvaniei.

Amanet King Onix
TMF Copy Center
Monumente funerare

Pe parcursul zilei de miercuri, 12 mai, vremea se va răcori treptat, iar nebulozitatea va fi persistentă în estul teritoriului, unde trecător va ploua slab, iar după-amiaza și seara, precum și joi, aria ploilor se va extinde și va cuprinde majoritatea regiunilor, dar mai ales jumătatea vestică a țării.

Vor fi averse, temporar descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni.


Apreciază
Distribuie