Tabăra pentru câini, o nouă ediție în Hurez

foto: Liviu Ardelean

Tabăra pentru câini organizată în Hurez, weekend-ul trecut, a fost un succes. Motiv întemeiat pentru asociația Comperio Medela să organizeze un nou eveniment, weekend-ul următor.

Patrupedele vor avea parte de o bălăceală în râurile din Țara Făgărașului, iar stăpânii lor vor participa la workshop-uri despre dresajul și nutriția animalelor. Unul dintre invitați este dresorul nevăzător Paul Bogorin, din Sibiu, care va fi însoțit de câinele-ghid pe care l-a numit Phantom.

Participanții vor avea ocazia să experimenteze și să înțeleagă, legați la ochi, ce înseamnă să fie ghidați de un animal. Accesul la eveniment este gratuit pentru cei înscriși în tabără.

Bilka
Salco
Bikeathon 2020
Monumente funerare
Copy Center TMF

Restul pot participa în schimbul unei donații modice, care va ajunge în bugetul asociației. Aceasta se ocupă de protecția și îngrijirea animalelor fără stăpân.

Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de animale, iar accesul este permis cu câini din orice rasă. Mai multe informații despre transport, locație, cazare și rezervări pentru evenimentele urmptoare puteți obține prin e-mail, la adresa: comperio.medela@gmail.com.


Apreciază
Distribuie