Tânăr din Victoria, arestat pentru 3 tâlhării într-o săptămână

Un minor de 17 ani din orașul Victoria și un altul de aceeași vârstă din Brașov, au fost arestați pentru 20 de zile, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Tinerii sunt acuzați de comiterea mai multor tâlhării care au avut loc luna aceasta. Cei doi au fost reținuți după ce, duminică, ar fi împins pe stradă un brașovean și i-ar fi sustras acestuia o geantă în care avea actele de identitate și suma de 300 lei.

Odată ajunși în arestul IPJ, polițiștii de investigații criminale au descoperit în urma unor verificări că tinerii din Victoria și Brașov au mai comis două astfel de fapte. Una cu o zi înainte să fie reținuți, iar alta cu o săptămână înainte. Și-au lovit victimele și le-au furat telefoanele mobile. Cu alte cuvinte, cei doi au comis trei tâlhării în doar o săptămână.

Florian Shaorma
Reno Depo
Sumi Agro - Shigeki
Amanet King Onix
Proaspat Alb

Inițial au fost reținuți pentru 24 de ore, dar, ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 20 zile. Ei sunt cercetați în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, în cadrul unor dosare penale instrumentate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Apreciază
Distribuie