Taximetria, job periculos!

Taximetria este un job periculos de un timp încoace. După ce un taximetrist sibian a fost găsit spânzurat cu centura maşinii pe un câmp de lângă Gura Văii, iată că un doilea taximetrist devine victima clienţilor. Din fericire, bărbatul a fost numai bătut şi furat şi, spre deosebire de primul, a scăpat cu viaţă.

L. Cătălin este din Recea şi practică taximetria. În noaptea de 2/3 martie a avut o comandă pe ruta Berivoi – Râuşor. Trebuia să ducă patru persoane necunoscute.

Nu bănuia ce avea să i se întâmple când ajunge la destinaţie. Mai ales că tinerii păreau de omenie, i-au şi achitat şoferului pe drum suma de 42 de lei. În Râuşor, unul dintre pasageri i-a cerut să coboare din maşină. Şoferul a constatat că ceva e în neregulă şi a luat-o la fugă, fiind urmărit de unul din băieţi pe jos, iar de un altul cu maşina, lăsată deschisă şi cu cheile în contact de taximestrist. L-au prins în cele din urmă, l-au bătut cu pumnii şi picioarele şi i-au furat mobilul.

Autopel
UPRUC-CTR
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Amanet King Onix
Qi Meridian
Florian Shaorma

Apoi, i-au luat înapoi şi cei 42 de lei pe care omul îi primise pentru cursa respectivă.

 ,,A doua zi poliţiştii i-au identificat pe autori: B. Cosmin şi M. George Alexandru, ambii de 23 de ani, din Râuşor. Primul este acuzat pentru furt, furt calificat, lovire sau alte violenţe şi conducere fără permis. Al doilea se face vinovat de infracţiunea de lovire sau alte violenţe,” spune cms. şef. Claudiu Bulborea, purtatorul de cuvant al Poliţiei Fagaras. Cristina Cornilă


Apreciază
Distribuie