Transbus calcă iar pe bec

    Nici nu s-a încheiat bine un nou contract cu operatorul de transport că deja au şi început problemele! Potrivit autorităţilor, firma omului de afaceri Codreanu nu îşi respectă obligaţiile asumate prin contractul semnat în iulie 2013.

      Din cinci microbuze nou nouţe, care trebuiau să circule la această oră pe străzile oraşului, au fost aduse numai trei. Traseele nu sunt cele discutate de ambele părţi, iar operatorul nu a catadicsit nici să-şi afişeze orarul în staţiile amenajate până acum de Primărie.

    Discuţiile au pornit în sânul Consiliului Local, când consilierul PSD, Ion Bogdan a ridicat problema traseului în cartierul Combinat. Acesta le-a adus la cunoştinţa colegilor că microbuzele nu ajung în Galaţi, iar elevii care vin de acolo la şcoală nu au cu ce să ajungă. La propunerea viceprimarului, firma va primi un avertisment şi va fi invitată la discuţii. Edilul Sorin Mănduc a fost şi mai categoric, avansând ideea că, dacă Transbus mai continuă aşa, se poate ajunge la rezilierea contractului.

Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Spalatoria Aqua Carpet
Sumi Agro - Zetanil
Amanet King Onix
Demgy
Proaspat Alb

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie