TripAdvisor mai trimite un certificat de excelenţă în România

După Cetatea Făgăraşului şi cea a Râşnovului, o altă cetate din România primeşte certificat de excelenţă din partea site-ului TripAdvisor.

Recunoaşterea oferită prin astfel de certificate este o adevărată laudă, cu care proprietarii de pensiuni şi restaurante sau administratorii de muzee încearcă să-şi atragă cât mai mulţi clienţi şi vizitatori. Se întâmplă în toată lumea.

În iunie Cetatea Făgăraşului primeşte certificatul de excelenţă. A ajuns într-un plic cu ştampila Statelor Unite ale Americii. Venea tocmai de peste Ocean, din Massachusetts. Imediat după asta, un certificat similar ajunge şi la Cetatea Râşnov.

Acum, Cetatea Alba Carolina a primit din partea TripAdvisor, cel mai mare site de recomandări turistice interactive din lume, acelaşi certificat de excelenţă.

Proaspat Alb
JTTI
Firma servicii renovare
Mobila SH
Monumente funerare
Amanet King Onix
Sumi Agro - Mospilan
Agromar

alba iulia 2

Certificatul este rezultatul recenziilor exprimate de către turiştii care au vizitat Cetatea Alba Carolina în ultimul an. Este cea mai mare şi mai bine conservată cetate de tip Vauban din Europa. În restaurarea ei au fost investite în ultimii ani zeci de milioane de euro.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie