Tripli campioni mondiali vin la concursul de dans sportiv de la Făgăraş

Primul concurs de dans sportiv din Făgăraş este în plină pregătire.

Organizat de Clubul Imperial, Federaţia Română de Dans Sportiv şi Primăria Făgăraş, evenimentul se va desfăşura în perioada 11 – 12 iunie în Sala de Sport a Colegiului Radu Negru.Cupa Cetatea Fagaras

Dansatori începători, avansaţi şi profesionişti din toată ţara vor veni în oraş pentru a câştiga premiile competiţiei intitulată „Cupa Cetatea Făgăraş“.

Organizatorii spun că evenimentul va fi unul de marcă, mai ales că în spectacolul de gală va dansa o pereche triplă campioană mondială.

„Noutate este faptul că vom avea sportivi și arbitri din Republica Moldova și din Bulgaria, care ne vor onora cu prezența la primul concurs de dans din Făgăraș.

Ca element de surpriză pentru toți cei care vor veni la competiția de dans sportiv, în cadrul galelor finale de sâmbătă seara vom avea un show incendiar cu o pereche triplă campioană mondială.

JTTI
Sumi Agro - Zetanil
Spalatoria Aqua Carpet
Monumente funerare
Proaspat Alb
Amanet King Onix

Sunt doi dansatori români, care trei ani la rând, au ieșit campioni mondiali la categoria „tineret” și „sub 21 ani”, la secţiunea latino. Este vorba despre perechea Cristina Tătar şi Paul Moldovan, care ne vor vrăji cu măiestria lor în dansul sportiv”, ne-a declarat Adrian Ciutoiu, antrenor şi arbitru de dans sportiv, unul dintre organizatorii concursului de dans.

https://youtu.be/vZge8HZaa2o?t=1s

https://youtu.be/EHU0adQMG9M

În viitorul apropiat, bilete de intrare la competiţie vor fi puse în vânzare.


Apreciază
Distribuie