Un bărbat a căzut în apele îngheţate ale Oltului

UPDATE 2

Adrian Tâlvâc se află la domiciliu după ce a refuzat spitalizarea. El se află în afara orcărui pericol, a suferit un şoc hipotermic şi câteva excoriaţii superficiale. Potrivit medicului Simona Cornea pacientul ar fi avut nevoie de spitalizare pentru monitorizare, dar acesta a refuzat acest lucru prin semnătură.

——————————-

UPDATE  1

Bărbatul găsit de salvatori sub gheaţa Oltului în cursul dimineţii se numeşte Adrian Tâlvâc şi locuieşte pe strada Lăcrămioarelor, din carierul Florilor. El este în afara oricărui pericol, dar este un vechi client al medicilor de la spitalul din Făgăraş, pentru că nu este pentru prima dată când a fost găsit în pericol. Şi anii trecuţi făgărăşeanul a mai fost salvat tot de sub gheaţa groasă de pe apele Oltului.

Agromar
Amanet King Onix
Sezar Forest - soferi profesionisti
Victoria Federal IFN
Proaspat Alb
Firma servicii renovare

————————-

Autorităţile locale au fost în alertă azi dimineaţă în jurul orei 7.00. Aceasta după ce un bărbat de aproximativ 50 de ani, care pescuia la copcă pe cursul râului Olt, a căzut în apa îngheţată din cauza unei fisuri a gheţii. Bărbatul locuia în cartierul Florilor şi pescuia undeva în dreptul fostei fabrici de cărămidă.

Pentru salvarea lui au intervenit atât Pompierii, cât şi Ambulanţa, Poliţia, Poliţia Locală şi SMURD-ul. Salvatorii l-au găsit în şoc hipotermic şi fost transferat de urgenţă la spitalul Municipal „Dr. Aurel Tulbure” din Făgăraş.

Vom reveni cu amănunte.


Apreciază
Distribuie