Un bărbat lovit de mașină a zăcut zeci de minute pe șosea, în fața sediului Poliției Codlea

Incompetență? Nepăsare? Un bărbat de 35 de ani a zăcut zeci de minute pe șosea, fără ca polițiștii să facă ceva pentru a-l ajuta. Nu au cerut ajutor echipajelor medicale, deși sediul substației de Ambulanță se află la 70 de metri și nici nu au sunat la 112. Victima a fost lovită de mașină chiar pe trecerea pentru pietoni din fața sediului Poliției Codlea, potrivit Observator. IPJ Brașov tace.

„Nu v-a învăţat Statul să daţi un prim ajutor?”, a fost una dintre reacţiile celor care au fost martori la incident. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, 16 noiembrie, la ora 05:25, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat 7 metri pe asfalt.

Reprezentanţii Ambulanţei Brașov au spus că a durat atât de mult pentru că persoana care a sunat la 112 a oferit o adresă greşită, fiind probabil sub influenţa emoţiilor. Echipajul de Ambulanţă s-a dus iniţial la adresa greşită, una din oraşul Braşov, nu a găsit nimic acolo, a luat din nou legătura cu apelantul care a oferit coordonatele corecte.

Atunci a fost trimis un echipaj al substaţiei de Ambulanţă din Codlea, care se află la 70 de metri de locul accidentului. Victima este în viaţă, dar este în stare extrem de gravă, internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Braşov.

Tăcere profundă la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, care până la ora 19.00 încă nu a reacționat la acuzațiile martorilor.


Apreciază
Distribuie