Doi jandarmi făgărășeni au sărit în ajutorul unui șofer implicat într-un accident rutier

Doi jandarmi făgărășeni au ajutat un șofer implicat într-un accident rutier pe DN1, în zona Dealului Perșani, joi dimineață. Victima le-a transmis un mesaj de mulțumire.

Sergentul major Ovidiu Usturoi și plutonierul adjutant Claudiu Maniliuc au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în interiorul căruia se afla o persoană. Făgărășenii au oprit mașina și au sărit în ajutorul victimei.

„Din fericire, conducătorul auto era conștient și cooperant, dar foarte speriat… El a fost sprijinit de colegii noștri să iasă din autoturism și să-și găsească bunurile personale. Jandarmii au rămas alături de acesta pentru a-l sprijini cu ce au fost solicitați până când prezența lor nu a mai fost necesară. Mesajul de mulțumire primit la adresa de e-mail a inspectoratului ne face să credem că intervenția jandarmilor a fost una foarte importantă pentru bărbatul implicat în eveniment. Vă mulțumim la rândul nostru pentru cuvintele frumoase și pentru aprecierea dumneavoastră, asigurandu-vă că rămânem la datorie”, a transmis reprezentanta Inspectoratului Județean de Jandarmi, Luiza Dănilă.

Firma servicii renovare
JTTI
Monumente funerare
Mobila SH
Agromar
Florian Shaorma

 


Apreciază
Distribuie