Cum pot dărui făgărășenii „Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae”, copiilor din Basarabia

Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş reia campania „Ghetuțe noi de Sfântul Nicolae”, îndemnându-i pe făgărășeni să doneze pentru copiii care au nevoie de încălțări noi. Anul acesta, darurile strânse din Țara Făgărașului, Țara Hârtibaciului și Republica Moldova vor ajunge la 200 de copii din Basarabia. 

„Mulți copii din Basarabia au familii destrămate. Din cauza greutăților, părinții pleacă la muncă în străinătate, ei rămân în grija bunicilor, iar familia se strică… Anul acesta, ghetuțele noastre pășesc peste Prut”, anunță asociația.

Cei care vor să dăruiască au la dispoziție o listă cu prenumele mai multor copii și mărimea încălțărilor. În plus față de anul trecut, în această ediție specială a campaniei se pot dona și bani pentru transportul darurilor.

Cum se procedează

„1. Vizualizați documentul și alegeți dintre copiii care au statusul NEPRELUAT.
2. Scrieți-ne un MESAJ (pe messenger, nu comentariu) cu NUMELE copilului căruia vreți să îi pregătiți cadoul și NUMĂRUL lui de ordine (cifra mare, albastră).
3. Unul din voluntarii noștri vă va răspunde cu detaliile necesare și pașii de urmat.

BPM - excavatorist
Sumi Agro - Shigeki
Mobila SH
Reno Depo

Posibil să nu răspundem imediat. Aveți răbdare cu noi. Facem asta în timpul liber, în general (seara-noaptea)”, precizează Asociaţia „Doamna Maria Brâncoveanu”.

Ghetuțele vor ajunge la 200 de copii din Basarabia.


Apreciază
Distribuie