Un sat, doi bărbați, trei infracțiuni

Polițiști au oprit, în trafic, un bărbat care conducea o autoutilitară pe raza localității Comăna, miercuri, 31 martie. În autovehicul se mai afla un bărbat, în calitate de pasager.

Conform procedurilor, oamenii legii au verificat în baza de date a Poliției Române  documentele personale ale șoferului și ale autovehiculului condus, constatând că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au găsit în interiorul autoutilitarei 1,36 mc de stejar, pentru care bărbații nu dețineau documente legale de proveniență. În urma verificărilor, s-a stabilit că materialul lemnos ar fi fost sustras de pe raza localității Comăna.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „tăiere fără drept de arbori” și „furt de arbori”.

Cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată unui reprezentant al Ocolului Silvic competent.

Monumente funerare
Amanet King Onix
TMF Copy Center
Stefani Pool

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Brașov.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie