Victorie CSM Făgăraș împotriva Potaissei, a doua în clasament

foto: facebook.com/CSM-Făgăraș-Handbal

După isprava cu Steaua, CSM Făgăraș a furnizat o nouă surpriză, în etapa a 11-a a Ligii Naționale de Handbal, și a obținut victoria împotriva puternicei formații Potaissa Turda.

Joi, 21 noiembrie, echipa lui Raul Fotonea a jucat de la egal, la egal, cu internaționalii Cristian Ghiță, George Cântec sau Radu Lazăr.

La pauză, scorul a fost egal, 14-14, după ce făgărășenii au condus în câteva rânduri, chiar și la o diferență de trei goluri.

CSM a pus mereu în dificultate poarta apărată de Irimuș, prin Capotă, Constantinescu, Turcu și Ragot.

Din păcate, făgărășeanul Mateoniu a fost nevoit să vadă partida din tribună, din min. 20, după ce arbitrii au considerat faultul prea dur și i-au arătat cartonașele roșu și albastru.

A doua repriză s-a disputat în același registru. De această dată, însă, Potaissa a fost mai insistentă și părea că se îndreaptă spre victorie.

Cu 6 minute înainte de final, scorul era 26-29. Totuși, Turda s-a prăbușit până la final, în fața rezistenței Făgărașului, portarul Grigoraș punând „lacătul” pe poartă.

Bogdan Dincă, Hagiu, Constantinescu și Ștefan au scuturat plasa Potaissei și au întors rezultatul miraculos, în fața unor suporteri în delir.

Tractari auto
Eve
Dedienne - responsabil calitate
Monumente funerare
Servicii profesionale de curatenie cu aburi

O contribuție importantă la ultimele faze a avut și Capotă, care a părăsit terenul accidentat, în min. 59.

Practic, în ultimele 6 minute, scorul a fost 4-0 pentru CSM Făgăraș, care a stopat ascensiunea Potaissei spre locul I în clasamentul Ligii Naționale.

CSM Făgăraș e pe locul 12 în clasament, cu 10 puncte, deasupra echipelor din Buzău și Reșița care au doar 4 puncte; și la doar 3 puncte de Călărași.

 

sursa: Sport Fan Făgăraș

foto: www.facebook.com/CSM-Făgăraș-Handbal


Apreciază
Distribuie