Jojo și Ipate, de la Asia Express, vin la Făgăraș

foto: YouTube/Asia Express

Doi dintre concurenții show-ului de televiziune Asia Express vin la Făgăraș, luni, 10 iunie.

Actorii Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate vor juca alături de Octavian Strunilă (cunoscut din mai multe producții TV) și Alexandru Conovaru, la Casa de Cultură Făgăraș. Piesa „Funeraliile doamnei Pompoiu – Cum se face partea a doua”, va fi pusă în scenă începând cu ora 19.00. Prețul unui bilet este 50 de lei, iar acesta pot fi achiziționat de pe www.iabilet.ro.

„Cum se face partea a II-a” este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare, că înseamnă teatrul, acum 400 de ani. Să fie „o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puțină viață adevarată.

O comedie de situație care își propune să vorbeasca mai departe despre viața în teatru și film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru și a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor și trei actori care sunt fortați de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira și realismul crud fac din „Cum se face partea a II-a” nu doar o comedie spumoasă… Pune, uneori, întrebari existențiale și marchează adânc destinele vieții de zi cu zi.

Monumente funerare
La Turcu
JTTI
Moveos Fagaras_11.22

Teatru în teatru și mult umor de calitate cu Octavian StrunilaPaul Ipate, Catalina Grama (Jojo) și Alexandru Conovaru. Regie și scenariu, Octavian Strunilă.


Apreciază
Distribuie