VIDEO | Un nou clip uimitor pentru atragerea turiștilor în Țara Făgărașului

Cel de-al doilea videoclip pentru promovarea Țării Făgăraşului a fost lansat, astăzi, de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.

În materialul video sunt prezentate natura, oamenii şi activitățile specifice pe care le desfășoară, dar și biserici şi monumente istorice.

Videoclipul realizat scoate în evidență frumuseţea acestei regiuni în perioada toamnei și oferă turiştilor din ţară și din străinătate contextul, dar şi motivația necesară pentru a descoperi Țara Făgăraşului.

Materialul video are două minute şi conţine imagini relevante cu Munţii Făgăraş, Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, Mănăstirea Rupestră de la Șinca Veche, Cetatea Făgăraş, Biserica fortificată din Cincşor, Viaductul Podul Ilii din Şinca Nouă, dar şi obiceiuri şi activități specifice pentru acest anotimp.

„Clipurile fac parte dintr-o campanie de promovare integrate de creştere şi consolidare a brandului «Țara Făgăraşului» în mediul online, dar și la târgurile de turism din ţară şi străinătate. Astfel, reamintim câteva dintre obiectivele turistice care au fost scoase în evidenţă până în acest moment pe paginile de socializare ale Asociației: Mănăstirea cisterciană din Carta, Observatorul de urși din Sinca Noua, Biserica Fortificată din Cincu, Vâltorile de la Lisa, dar și renumitele păstrăvării situate la poalele munţilor Făgăraş. 

Monumente funerare
Proaspat Alb
Demgy
Amanet King Onix
Spalatoria Aqua Carpet
Victoria Federal IFN
Sumi Agro - Zetanil

Considerăm că brandul este bunul cel mai de preț al unei regiuni turistice, iar construcția, creşterea şi administrarea acestuia sunt preocupările esențiale ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului – Țara Făgăraşului. În acest sens, în urmatoarea perioadă va fi semnat contractul pentru realizarea brandului”, spune Ioana Bogdan, directorul executiv al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară.

Primul film de promovare al Țarii Făgărașului a fost lansat în luna mai a acestui an şi a devenit viral pe rețelele de socializare. A strâns până în prezent peste 220 de mii de vizualizări și a fost distribuit de aproximativ 7 mii de persoane.

Un alt proiect important realizat în acest an de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabila si Promovarea Turismului – Țara Făgăraşului este şi amenajarea traseelor cicloturistice din Țara Făgăraşului, trasee ce vor fi prezentate prin materiale de promovare la târgurile de turism din țara dar şi din străinatate începand cu acest an.


Apreciază
Distribuie