Violatori trimişi după gratii

Tinerii care au violat în 2010 o fată de 16 ani din Făgăraş şi au distribuit pe internet filmul violului au ajuns după gratii. Cei cinci băieţi au fost acuzaţi de viol şi pornografie infantilă prin sisteme informatice. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie sunt cei care au pronunţat deciziile definitive în cazul a trei dintre ei.

Iniţial procesul a debutat la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, iar trei dintre inculpaţi au formulat recurs. Doi dintre aceştia au obţinut de la judecătorii ÎCCJ reduceri de pedepse faţă de deciziile date de tribunalul braşovean, în timp ce al treilea a rămas cu decizia dată de prima instanţă.

Alexandru Nicolae Muntean a primit 8 ani de închisoare. Nicolae Zor are de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea de 6 ani, iar Constantin Cristian Crăciun va sta după gratii 7 ani. Alexandru Şipoş şi Gheorghe Cătălin Hogea au primit câte 3 ani de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de 5 ani.

Victoria Federal IFN
Moveos
curatare tapiterie
Demgy
Agromar
Spalatoria GPC
JTTI
Amanet King Onix

Cei cinci au violat o fată de 16 ani, timp în care un prieten al acestora a filmat violurile şi le-a distribuit pe internet. Tânărul care a filmat violurile a primit 2 ani de închisoare cu suspendare pe o perioadă de probă de 4 ani.

Mai multe informaţii despre filmul violului, în ediţia de marţi, 15 aprilie, a ziarului ,,Bună Ziua Făgăraş”.


Apreciază
Distribuie