Virgil Ianțu caută concurenți, la Brașov și Sibiu, pentru „Câștigă România”

Caravana emisiunii „Câştigă România!”, difuzată de TVR 2, ajunge în Braşov şi Sibiu, miercuri şi joi.

După preselecţiile din Capitală, Iaşi şi Timişoara, caravana ajunge în alte două mari oraşe ale ţării: Braşov şi Sibiu, unde fanii au şansa să-şi împlinească visul şi să participe la concursul de cultură generală.

De la întâlnire nu va lipsi Virgil Ianțu, gazda emisiunii. Vedeta îi învită pe cei care cunosc şi îndrăgesc istoria, cultura şi frumuseţile României la un dialog antrenant şi să se înscrie la preselecţiile celui de-al şaselea sezon „Câștigă România!”.

Braşovenii care vor să trăiască pe viu emoțiile show-ului televizat sunt aşteptaţi, miercuri, 5 iunie, la Universitatea Transilvania, Cladirea Aula „Sergiu T. Chiriacescu”, strada Iuliu Maniu nr 41 A. Preselecţiile vor avea loc între orele 17:00-21:00.

Sibienii vor putea cunoaşte echipa „Câştigă România!” joi, 6 iunie, intre orele 17:00-21:00 la Universitatea Lucian Blaga, Sala „Lucian Blaga”. Bd. Victoriei nr. 10.

Spalatoria GPC
Moveos Fagaras_11.22
Monumente funerare
Proaspat Alb

Producţie 100% românească, a Televiziunii Române împreună cu compania Zucchero Media, „Câştigă România!” este o emisiune-concurs de cultură generală difuzată la TVR 2 prezentată de Virgil Ianţu.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele „prin care trec”. Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia Marelui Premiu „Câştigă România”, un autoturism.

„Câştigă România!” a devenit una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite emisiuni de gen din Romania, aceasta fiind remarcată şi la nivel internaţional. Emisiunea-concurs de pe TVR 2 s-a lansat pe piaţa internaţională, iar în premieră formatul românesc prezentat de Virgil Ianţu va fi adaptat pentru publicul american. Actriţa Whoopi Goldberg va fi producătoarea show-ului, care se va intitula „Win Your Country“.

În 2017, producţia TVR a fost selecţionată la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union). Un an mai târziu, concursul de cultură generală de la TVR 2 a fost selectat în finala International Format Awards 2018, la secţiunea Cel mai bun format de game show de studio, într-o competiţie internaţională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.


Apreciază
Distribuie