Zilele Făgărașului 2023: Loredana, Mihai Teacă, EMAA și Lupii lui Calancea vor urca pe scenă

Loredana Groza, Mihai Teacă, EMAA, Lupii lui Calancea, Ionuț Fulea & Oana Bozga Pintea și Compact se numără printre artiștii care vor urca pe scenă la Zilele Făgărașului. Evenimentul va avea loc la Stadionul Municipal pe parcursul a trei zile: 18, 19 și 20 august 2023.

Prima zi va fi dedicată folclorului românesc, când publicul va asculta artiști locali, ansambluri folclorice locale care vor fi acompaniate de Orchestra Casei de Cultură Făgăraș, iar seara se va încheia cu Ionuț Fulea & Oana Bozga Pintea și orchestra.

Cea de-a doua zi va aduce o bucurie copiilor: la prânz, vor putea vedea spectacolul de teatru „Vrăjitorul din Oz”, iar seara tineri talentați. Trupele The Rock, Compact și Lupii lui Calancea vor concerta pe scena de pe Stadionul Municipal.

În ultima zi a festivalului, vor urca pe scenă George Rotaru, Dalma, EMAA, iar seara se va încheia cu un concert Loredana & Trupa Agurida, alături de care va cânta făgărășeanul Mihai Teacă. La finalul concertelor, un foc de artificii va lumina cerul.

Evenimentul este organizat de Primăria Făgăraș, Casa Municipală de Cultură Făgăraș și CNIPT Făgăraș.

Amanet King Onix
Monumente funerare
Spalatoria GPC
True Energy
Belvedere - revelion 2023
Leloland
Narin

Weekend-ul următor, 25 – 27 august 2023, va avea loc a doua ediție MedFest, un eveniment organizat de Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, care este dedicat muzicii medievale, spectacolelor cu foc, concertelor de muzică clasică, atelierelor de creație medievale. Programul festivulalului urmează să fie făcut public în curând.

Luna august va fi plină de evenimente. Zilele Făgărașului sunt precedate de Trei seri culturale în inima României, care se vor desfășura în weekend-ul 11 -13 august. Iubitorii de folk, rock și jazz vor putea asculta muzica preferată la scena care va fi amplasată lângă zidurile Cetății Făgăraș, unde trupele Semnal M, Soul Serenade și Htehthemet vor crea o atmosferă de poveste la a treia ediție a evenimentului organizat de Casa Municipală de Cultură Făgăraș și cofinanțat Consiliul Județean Brașov.


Apreciază
Distribuie