Ziua Protecției Civile, marcată în Făgăraș și Victoria

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov desfășoară, între 26 februarie și 4 martie, mai multe activități cu ocazia Zilei Protecției Civile din România, sărbătorită în 28 februarie.

În orașele din județul Brașov vor fi amplasate puncte de informare preventivă, cu scopul de a explica populației cum trebuie să se comporte în cazul producerii diferitelor situații de urgență (cutremure, inundații, alunecări de teren, accidente chimice etc.). Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, angajații Inspectoratului vor prezenta și tehnici de intervenție, exerciții demonstrative și de evacuare.

În Făgăraș și Victoria, activitățile se vor desfășura astfel:

  • luni, 2 martie, între orele 13.30-16.00, va avea loc o prezentare de tehnică de intervenție cu organizarea unui punct de informare preventivă în parcarea Cetății Făgăraș;
  • luni, 2 martie, între orele 11 – 13, va avea loc o prezentare de tehnică de intervenție cu organizarea unui punct de informare preventivă în parcarea din fața Casei de Cultură a orașului Victoria;

Pe timpul activităților, personalul ISU Brașov va desfășura și exerciții de evacuare în scop educativ la unități de învățământ de pe raza localităților.

TMF Copy Center
Amanet King Onix
Din Bucatele Cetatii - angajari
Monumente funerare

În plus, în perioada 26 februarie – 4 martie, în intervalul orar 10 -12, la nivelul tuturor subunităților ale ISU Brașov este organizată ziua porților deschise, cu expoziție de tehnică de intervenție.

 

foto: arhivă


Apreciază
Distribuie