6 copii premiați cu Award, sub patronajul Principesei Margareta a României

Șase tineri din Țara Făgărașului au fost premiați pentru modul în care s-au dezvoltat personal în cadrul programului The Duke of Edinburgh’s International Award.

Susţinut de Familia Regală Britanică cu ASR Prinţul Philip ca Patron Global, accesibil tinerilor din România sub patronajul naţional al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României, programul îi ajută pe tineri să îşi descopere talentele, să îşi dezvolte abilităţile, să îşi facă prieteni, să se implice responsabil în comunitate şi să lucreze în echipă.

Sorina Suciu, Cristian Căruntu, Andreea Călin, Daniel Suciu şi Cristina Călinei au parcurs programul în cadrul Asociaţiei „Doamna Maria Brâncoveanu” Făgăraş, având-o ca lider pe Natalia Corlean, iar Raul Barbu, a parcurs programul la Asociaţia pentru Valorizarea Educației (AVE), având-o ca lider pe Marciana Streza. Tuturor le-au fost înmânate certificatele de recunoaștere a finalizării nivelelor de bronz și argint, în cadrul evenimentului 11even Experiences care s-a desfățurat sâmbătă, 11 noiembrie, la Casa de Cultură Făgăraș.

Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Proaspat Alb
Demgy
Sumi Agro - Shigeki

The Duke of Edinburgh’s International Award este un program de dezvoltare personală iniţiat de Prinţul Philip al Marii Britanii în 1956, fiind prezent în peste 140 de ţări la nivel mondial.

Programul se adresează tinerilor cu vârsta între 14 şi 24 de ani care, indiferent de mediul de provenienţă, sunt încurajaţi să desfăşoare activităţi de educaţie non-formală, care să le asigure o tranziţie echilibrată de la adolescenţă la viaţa de tânăr adult.


Apreciază
Distribuie