Jandarmul Tiberiu Constantinescu din Făgăraș a salvat o femeie care a încercat să se sinucidă

Jandarmul Tiberiu Constantinescu din Făgăraș a salvat, miercuri, o femeie care a încercat să se sinucidă. Femeia s-a aruncat într-o baltă de pescuit de lângă râul Olt, între municipiul Făgăraș și comuna Beclean.

Femeia a fost găsită de o echipă de căutare formată din aproape 40 de forțe, formată din polițiști din Făgăraș, Voila și Brașov, jandarmi și pompieri din Făgăraș, după ce a fost dată dispărută. La vederea echipelor, femeia de 47 de ani s-a aruncat în apă.

După ce agentul șef de poliție Simon Alexandru, aflat în timpul liber, a descoperit autoturismul abandonat al persoanei căutate, „unul dintre jandarmi a observat pe malul bălții niște haine și cu ajutorul unui binoclu a văzut și o persoană. Jandarmii s-au îndreptat de urgență în zona unde au văzut-o, iar după ce au depășit cu greu un canal plin cu apă, s-au apropiat de femeia ce dădea impresia că intenționează să se arunce în apă. Au încercat s-o liniștită, să poarte o discuție cu aceasta, dar singurele cuvinte spuse de ea erau unele confuze și fără noimă, iar în momentul în care colegul nostru s-a apropiat de ea, a devenit tot mai agitată și a intrat în apă rece. A fost momentul în care colegul nostru, plutonier Constantinescu Tiberiu, a sărit în apă după ea și a încercat s-o scoată cât mai repede de acolo. Având în vedere malul abrupt, mâlul de pe fundul apei, dar și constituția femeii, nu a reușit singur și a avut nevoie de sprijinul colegului de echipaj, dar și de cel al colegilor polițiști, sosiți între timp acolo”, a declarat Luzia Dănilă, purtătorul de cuvânt al IJJ Brașov.

Brutaria Dragus
Reno Depo
Amanet King Onix
Agromar
Proaspat Alb

În sprijinul lui Tiberiu au intervenit un alt jandarm și trei polițiști, femeia a fost scoasă din apă și transportată la Spitalul Municipal Făgăraș.


Apreciază
Distribuie