Accident tras la indigo, pe DN 13, cu patru victime

foto: ISU Brașov

Accident rutier pe DN 13, sâmbătă după-masă, care pare a fi tras la indigo după cel de ieri.

Un autoturism s-a răsturnat și s-a izbit de un copac, la ieșire din comuna Hoghiz spre Valea Bogății. Sunt patru victime, doi adulti și doi copii, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Persoanele sunt conștiente și neîncarcerate. La fața locului se deplasează o autospecială cu apă și spumă, două echipaje SMURD și două ambulanțe.

„Șoferul, care se deplasa dinspre Sighișoara spre Brașov, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la stânga, a lovit un podeț din beton și s-a răsturnat, oprindu-se într-un pom”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin.

Mobila SH
Florian Shaorma
Monumente funerare
Demgy
Victoria Federal IFN

Un accident asemănător a avut loc ieri, tot pe DN 13, dar la ieșirea din Rupea spre Sighișoara. O mașină în care se afla o familie din Ungaria, doi adulți și doi copii, s-a răsturnat și a ajuns într-un pârâu. Unul dintre cei mici, în vârstă de 4 ani, a decedat pe loc.

„Conducătorul autoturismului înmatriculat în Ungaria, în timp ce se deplasa dinspre Sighișoara spre Brasov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un parapet de pe partea dreaptă a drumului și s-a răsturnat într-un șant aflat în partea opusă”, spune, ieri, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie