VIDEO | UPDATE | Mașină răsturnată în pârâu, la Rupea. Un copil și mama sa, încarcerați

Accident grav la ieșirea din Rupea spre Sighișoara, vineri dimineață.

Actualizare 9:23 – A murit copilul găsit la ridicarea mașinii, o fetiță în vârstă de aproximativ 7 ani.

Atualizare 9:20 – Conducătorul unui autoturism înmatriculat în Ungaria, în timp ce se deplasa dinspre Sighișoara spre Brasov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit un parapet de pe partea dreaptă a drumului și s-a răsturnat într-un șant aflat în partea opusă, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Ionuț Marin. Traficul nu este restricționat.

Actualizare 9:10 – Copilul găsit sub autoturism se pare că are în jur de 7 ani.

Actualizare 9:07 – A intervenit și un echipaj al Jandarmeriei care era în drum spre o altă misiune. Aceștia au reușit să-i mențină bărbatului capul la suprafața apei, astfel încât să nu se înece, reusind totodată să scoată din mașină victima.

Actualizare 9:05 – A fost solicitat un elicopter SMURD.

Actualizare – „La ridicarea autoturismului s-a mai descoperit un copil în vârstă de aproximativ 2 ani, inconștient, se află în stop cardio respirator”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

ACTUALIZARE

Victoria Federal IFN
Demgy
Reno Depo
Mobila SH
Proaspat Alb
Amanet King Onix

„La ridicarea autoturismului s-a mai descoperit un copil în vârstă de aproximativ 2 ani, inconștient, care se află în stop cardio respirator”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Două persoane, între care și un copil de aproximativ doi ani, au rămas încarcerate după ce un autoturism s-a răsturnat într-un pârâu. În mașină se aflau trei persoane în momentul producerii accidentului.

Copilul și mama acestuia au fost intubați, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Trei echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, unul cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță s-au deplasat la fața locului.


Apreciază
Distribuie