Bărbat din Recea, „șmecher” pe internet, reținut pentru amenințare și braconaj

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „amenințare”, ca urmare a identificării unui videoclip, postat pe o rețea de socializare, în care un bărbat, în vârstă de 50 ani, din localitatea Recea, județul Brașov, ar fi adresat amenințări cu acte de violență unei alte persoane. În urma cercetărilor efectuate au rezultate date potrivit cărora persoana bănuită ar fi comis și mai multe acte de braconaj cinegetic, potrivit IPJ Brașov.

Luni, 9 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele din Recea, care aparțin bărbatului.

„În cadrul activităților desfășurate au fost identificate o armă letală, tip pușcă, supusă autorizării și cartușele aferente acesteia, deținute fără respectarea normelor legale în vigoare, acestea fiind confiscate, în vederea continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, informează IPJ Brașov.

Monumente funerare
Amanet King Onix
Florian Shaorma
JTTI
Mogaldea Therapy
Spalatoria GPC
Proaspat Alb

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, Poliției Municipiului Făgăraș și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.


Apreciază
Distribuie