Copii, tineri și adulți din Țara Făgărașului susțin dreptul la viață

A doua ediție a Marșului pentru Viață s-a desfășurat în Făgăraș sâmbătă, 30 martie. În aceeași zi, mii de persoane au manifestat pașnic pentru dreptul la viață și în alte orașe din țară.

În Făgăraș, marșul a pornit de la biserica brâncovenească Sf. Nicolae și a străbătut localitatea până în centru, oprindu-se la Catedrala ortodoxă. Aici au avut loc mai multe momente artistice susținute de Grupul parohial „Sfânta Teodora” din Văleni, Grupul de copii de la biserica „Sf. Nicolae” din Șercaia, Tinerii Asociației Doamna Maria Brâncoveanu și copiii de la Clubul copiilor brâncoveni.

 

Î

Agromar
Amanet King Onix
Monumente funerare
Proaspat Alb
curatare tapiterie

Înainte de momentul artistic al Asociației Doamna Maria Brâncoveanu, Natalia Corlean, coordonatoarea asociației, a vorbit despre Centrul Pro Viață înființat anul trecut în cadrul asociației. Acesta cuprinde un grup de specialiști(cadre medicale, psihologi, asistent social etc.), care pot oferi consiliere și suport pentru femeile aflate în criză de sarcină, precum și un grup de mame dispuse să ajute proaspetele mămici, aflate în situații vulnerabile (nașterea primului copil, depresii postnatale, provocări educaționale etc.)

 Mesajele transmise prin organziarea și participarea la Marșul pentru Viață:

  •           Viața este un mare DAR.
  •           Fiecare om este unic din prima secundă.
  •           Fiecare copil merită dreptul la viață.
  •           Întotdeauna există soluții.
  •           Împreună putem susține femeia aflată în criză de sarcină.
  •           IUBIREA este VIAȚĂ.

La Făgăraș, Marșul pentru Viață a fost organizat pentru a doua oară de Frăția ortodoxă, în parteneriat cu Protopopiatul ortodox, Casa de cultură a Municipiului Făgăraș, Asociația Doamna Maria Brâncoveanu și Editura Agaton.


Apreciază
Distribuie