Marșul pentru viață, astăzi, în Făgăraș

„Marșul pentru viață” este cel mai mare eveniment pro-viață organizat în România încă din anul 2008. An de an, numărul participanților și al localităților în care s-au organizat activități pro-viață în luna martie a crescut din ce în ce mai mult. Începând cu anul 2013, Marșul pentru viață a avut o temă inspirată din realitatea anului respectiv.

Marșul pentru viață se desfășoară atât la nivel național, cât și internațional și este dedicat prețuirii și ocrotirii vieții copiilor, încă din momentul concepției.

În 2024, tema Marșului pentru viață este „Construim împreună pentru viață”, temă inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă de 25 de ani, căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan. Alexandra Ivanov a fost printre organizatorii Marșului pentru viață în localitatea ei, a sprijinit tinere în criză de sarcină de când era în liceu și a fost o inimă a faptelor bune în comunitatea ei. Această ediție îi este dedicată ei și copilului nenăscut pe care l-a pierdut.

La Făgăraș, evenimentul se desfășoară pentru a doua oară, sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 14. Punctul de pornire este Biserica brâncovenească Sf. Nicolae.

JTTI
Demgy
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Amanet King Onix

Marșul pentru viață este organizat de de filiala locală a Frăției ortodoxe „Sf. M. Mucenic Gheorghe”.


Apreciază
Distribuie