Cupă sportivă de 1 iunie la „Radu Negru”

În preajma zilei de 1 iunie, în fiecare din ultimii 7 ani, elevii de gimnaziu de la Colegiul Radu Negru participă la Cupa 1 iunie, organizată de catedra de fizică a instituţiei.

Anul acesta maratonul sportiv se întinde pe două săptămâni şi cuprinde următoarele probe: fotbal, baschet băieţi şi fete şi o competiţie de atletism compusă din trei probe (alergare viteză pe distanţa de 50 de metri plat, aruncarea mingii de oină, săritura în lungime de pe loc).

Câştigătorii vor fi recompensaţi cu dulciuri şi diplome.

Profesorul Bogdan Dragoş spune că organizarea competiţiilor va avea loc în funcţie de particularităţile de vârstă ale competitorilor, pentru ca ei să aibă şanse egale în concurs. Adică, cei de a V-a nu vor concura de exemplu cu cei de a VIII-a.

Spalatoria GPC
Agromar
Amanet King Onix
Demgy
Monumente funerare
Florian Shaorma

Cupa 1 iunie este dedicată elevilor de gimanziu. S-au format 18 echipe de fotbal şi 16 echipe de baschet atât la fete, cât şi la băieţi. Se ocupă de toate aceste probe profesorii Constantin Ioan şi Bogdan Dragoş.

Zilele acestea de dispută meciurile, urmând ca miercurea viitoare să aibă loc finala între echipele care au ajuns in ultimul act al competiţiei.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie