Dorințe, pasiuni și vise, licitate în Crama Cetății Făgăraș

foto: Sergiu Mihăilescu

Ești unul dintre cei care nu se dă înapoi de la nou? Sau poate iubești adrenalina? Ori ești fascinat de tehnologia de ultimă generație? Poate ești pasionat de arme? Dar de un zbor privat cu avionul ce zici?

Tinerii din Youth Bank Făgăraș scot la licitație 11 experiențe de neratat, sâmbătă, 31 martie! O licitație în adevăratul sens al cuvântului, de la ora 18, în Crama Cetății. Regulamentul este simplu: cine oferă suma cea mai mare, câștigă.

Astfel, în timp ce te distrezi și îți împlinești visul, contribui la dezvoltarea comunității în care trăiești și tu. Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi utilizate pentru a finanța proiecte propuse și implementate de liceenii din municipiu. Dacă una dintre experiențele de mai jos îți face cu ochiul, e clar – trebuie să fii acolo!

Un tur aerian deasupra Brașovului

Cu siguranță cunoașteți misterele fiecărei străduțe ale orașului poveste dintre munți. Brașovul triumfeaza în cultură și frumusețe din toate punctele de vedere, așa că va propunem o nouă perspectivă, cea aeriană. ComeFly Brașov va oferă șansa de a simți magia unui zbor cu avionul deasupra bine cunoscutelor atracții cu promisiunea că lăsați grijile la pământ. Acceptați provocarea?

Un tur privat al Castelului Bran și Cină la „Casa de ceai” a Reginei Maria

Când rusticul și priveliștile istoriei se reflectă într-unul dintre cele mai frumoase castele ale patrimoniului României, șansa de a-i descoperi misterele rămâne de neratat. Un tur privat (după ora închiderii vizitelor normale) al camerelor și locurilor în care s-au întâmplat propriu-zis legendele cu voievozi, regi și regine este experiența oferită de Castelul Bran anul acesta. Iar pentru că vizitarea unei piese din istorie nu e pe aproape cu trăirea ei, aveți astfel și șansa să luați cina la Casa de Ceai a Reginei Maria pentru a va completa experiența unei zile din secolul XX a regalității.

Fii copilot de curse auto

Adrenalină, libertate, totul sau nimic. Viteza e esența, instinctul și evadarea celor ce s-au născut cu ea în vene. Controlul e relativ și doar momentul contează, momentul în care simți pericolul în mâinile tale, dar îi ești stăpân. Existența clipei următoare devine nesemnificativă când trăiești prezentul, prezentul unei mașini de 100 de cai putere în plină cursă. Academia Titi Aur îi ofera șansa unui om dornic de acțiune, să devină copilot pentru câteva momente. Ai curaj?

Focuri în poligon

„Cupa presei” este un eveniment organizat de Centrul de Instruire pentru Infanterie si Vânători de Munte „Constantin Brâncoveanu”, cu prilejul sărbătoririi Zilei Infanteriei, în data de 30 aprilie. Evenimentul se va desfășura în poligonul Galați. Câștigătorul experienței va primi o invitație de o persoană și, sub instruirea cadrelor militare,  poate să iși demonstreze abilitățile la tras cu arma.

O zi într-un studio de radio

Radio Rock FM oferă o oră de emisie în direct în emisiunea „Rock Driver”, realizată de Vlad Copilu. Fericitul câștigător va face cunostință cu echipa radioului, va afla cum se pregătește și cum se desfășoară o emisiune radio în direct. Practic, se va familiariza cu tot ce ține de „bucătăria” unei emisiuni la un post de radio național.

Sumi Agro - Kaishi
Reno Depo
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN
BPM - excavatorist

O schimbare de look

Salonul Alex Gulu oferă șansa celor ieșiți din tipare să se afirme într-o schimbare de look excentrică inedită. Ți-ai dorit dintotdeauna să încerci o frizura rebelă sau o culoare atipică? Sau poate să te întâlnești cu o cunoștință pe stradă și să nu te mai recunoască? Asta e șansa ta!

Ședință foto oferită de Arthur Rossini

Captarea momentului în artă este dorința fiecărui artist. Fie prin culori și umbre, fie prin cuvinte sau pur și simplu prin lentilele unui obiectiv. Fotografia este șansa fiecăruia de a păstra amintirea cuiva pentru totdeauna precum zicea Sy Parrish: „nimeni nu face o fotografie unui lucru pe care vrea să-l uite”. Acestea fiind spuse vă oferim oportunitatea de a rămâne de neuitat pentru a două oară în cadrul „Licitației de experiențe”.

Experimentează Realitatea Virtuala

Prin intermediul realității virtuale, oricine poate trăi senzația de zbor, poate călători pe lună sau de ce nu pe Marte? Oricine poate deveni un erou de acțiune sau poate intra în pielea unui personaj de poveste. Imaginația este limita aici. Studioul nostru este un portal către aceste activități fantastice. Pentru a vă convinge de cele spuse, noi vă punem la dispoziţie două vouchere de câte o oră la studioul Gateway din Bucureşti.

Yoga Meditation Mindfulness Retreat

Ne vom afla într-un loc magic, binecuvântat de natura si de oameni minunati. Vom fi in langa Porumbacu de Sus, pășind pe tărâm de basm, intre tradiți românești si povești cu zâne, întrupate in lut. Vom sta la pensiunea “La Curtea Porumbăceană”, unde familia Lazariciu ne primește cu bucurie si ne răsfață cu mese făcute din ingredientele locului; iar practica de dimineață ne duce la “Castelul de Lut Valea Zânelor”, cu Munții Făgaraș veghind in apropiere.” – o scurta parte din descrierea evenimentului.

Descoperă păsările Transilvaniei, la observatorul din Cobor

Va invităm să descoperiți minunile naturale ale unui sat de secol XII: fânețe bogate în flori, dealuri unduioase ce se întind până la limita pădurilor seculare de stejar și o multitudine de păsări sălbatice. Experiența include: un tur al fermei de biodiversitate de la Cobor, vizita la observatorul de păsări și o cină cu produse locale, în restaurantul fermei.

Și nu e totul. Va fi și o experiență surpriză. Organizatorii pot fi contactați AICI.


Apreciază
Distribuie