Mara Mareș, loc în Camera Deputaților după ce Pavel Popescu a demisionat

foto: Facebook/ Mara Mares

Plenul Camerei Deputaţilor a validat miercuri, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre prin care se validează mandatul de deputat al Marei Mareş, din partea grupului PNL, transmite News.ro.

Făgărășeanca îl înlocuiește pe Pavel Popescu, care a demisionat din Parlament după ce a fost votat de forul legislativ în funcţia de vicepreşedinte la ANCOM.

Mara Mareş a candidat din partea PNL în circumscripţia Bucureşti însă nu a ajuns în Parlament în urma votului de la alegerile parlamentare.

După demisia din Parlament a lui Pavel Popescu, ea intră în forul legislativ pentru restul de mandat, până în 2024. Mareş a depus şi jurământul în plenul Camerei Deputaţilor, după ce i s-a validat mandatul.

Demgy
Florian Shaorma
Monumente funerare
Belvedere - revelion 2023
Proaspat Alb
Leloland
Narin

Deputatul PNL Pavel Popescu şi-a depus miercuri demisia din Legistativ. Camera Deputaţilor şi Senatul l-au numit, într-un plen reunit săptămâna trecută, pe Pavel Popescu, în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM)

În 2021, Mara Mareş a fost numită consilier de stat în Cancelaria premierului Florin Cîţu. Președinta TNL a candidat la alegerile parlamentare pe listele PNL Bucureşti, de pe locul 8, loc care nu a fost eligibil.


Apreciază
Distribuie