(P) PMP Brașov boicotează congresul de sâmbăta viitoare

Brașovenii au decis vineri să nu intre în jocul unei grupări din PMP și să nu participe la așa-zisul congres organizat de aceasta în 19 februarie. Prin urmare, nicio organizație a Partidului Mișcarea Populară din județul Brașov nu va fi reprezentată la acest eveniment.

Anunțul a fost făcut vineri după-amiază în prezența președintelui ales al PMP, Cristian Diaconescu și a secretarului general adjunct al PMP, Adrian Pițigoi.

PMP Brașov consideră că dorința acestei grupari de a prelua puterea în partid, cu orice preț, aduce grave deservicii imaginii partidului și nu dorește să contribuie la distrugerea lui, facându-se părtaș, chiar și prin simpla prezență la congres, la acest act nejustificat.

Președintele PMP, Cristian Diaconescu a declarat, vineri, la Brașov că toate aceste jocuri de orgolii din interiorul partidului s-ar putea încheia în 10 minute, dacă gruparea respectiva ar accepta o discuție pe această temă.

Monumente funerare
Proaspat Alb
Fantanita Craiesei
Mogaldea Therapy
Spalatoria GPC
Second hand & outlet

Ei nu-și doresc pace în partid, ei își doresc doar ștampila partidului”, a mai spus Cristian Diaconescu.

Liderul PMP Brașov, Radu Paul a anunțat că nu recunoaște congresul care va avea loc sâmbăta viitoare, deoarece a fost organizat cu încălcarea statutului partidului. Prin urmare, nu va da curs invitației.

La întâlnirea cu liderul Cristian Diaconescu au participat consilieri locali, viceprimari și președinți de organizații din tot județul Brașov.


Apreciază
Distribuie