Primăria Brașov deschide un patinoar cu acces liber. Și patinele pot fi închiriate gratuit

Primăria Braşov anunţă că va deschide, începând de miercuri după-amiază, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, un patinoar cu capacitatea de 150 de persoane. Patinele vor fi puse gratuit la dispoziţia celor care vor să intre pe gheaţă, iar accesul pe patinoar va fi, de asemenea, liber, transmite News.ro.

Deschiderea patinoarului din Piaţa Sfântul Ioan din municipiul Braşov va avea loc miercuri, după-amiază, la ora 17:30. Evenimentul va include momente artistice de folk, demonstraţie a echipei de juniori de la clubul sportiv Corona, coruri de colinde.

„La 18.00 va începe prima serie de patinaj, iar la 20.00, cea de a doua, programul fiind până la 21.30. Patinele sunt puse la dispoziţie gratuit (sunt disponibile 200 de perechi), iar accesul pe patinoar este de asemenea gratuit”, se arată într-o informare a Primăriei Braşov.

Patinoarul va fi deschis, de luni până vineri, între orele 14:00-21:30, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, şi de sărbători va funcţiona de la ora 10:00 la ora 21:30.

JTTI
Proaspat Alb
Reno Depo
Mobila SH
Sumi Agro - Mospilan
Firma servicii renovare
Monumente funerare

Patinatorii vor intra pe gheaţă în serii de o oră şi jumătate, urmate de o jumătate de oră pauză de refacere a gheţii.

Patinoarul are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi, pentru prima dată, în interiorul ringului a fost adus un brad împodobit.


Apreciază
Distribuie