Unul dintre arestaţii preventiv, eliberat

Curtea de Apel Braşov a admis, pe 12 august 2013, recursul înaintat de Peticilă Denis Ionuţ împotriva arestării preventive. Măsura fusese luată anterior de Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, în data de 8 august 2013.
Conform portalului instanţelor de judecată a Ministerului Justiţiei, Curtea de Apel îl obligă pe inculpatul Peticilă Denis Ionuţ să nu părăsească ţara pe o durată de 30 de zile începând cu 12 august 2013. De asemenea, acesta mai este obligat:
– să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanţa de judecată, ori de câte ori este chemat;
– să se prezinte la Poliţia Municipiului Făgăraş, însărcinată cu supravegherea inculpatului, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat;
– să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura;
– să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme.
– să nu ia legătura cu niciunul dintre inculpaţii din această cauză

În concluzie, Curtea de Apel a dispus punerea, de îndată, în libertate a inculpatului, dacă nu este arestat în altă cauză. În cazul în care acesta încalcă însă cu rea credinţă obligaţiile ce îi revin, va fi din nou arestat preventiv.

Agromar
Sumi Agro - Mospilan
Mobila SH
JTTI
Spalatoria Aqua Carpet
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Firma servicii renovare

Pe de altă parte, Curtea de Apel a respins recursurile declarate de către inculpaţii Lupu Adrian Nicolae, Pârvu Ioan Liviu, Androne Iulius Cezar, Petrescu Doru Alexandru, Pănăzean George Sebastian, Mandiu Daniel, Podosu Stroiţa Ciprian, Grosu Iulian Constantin, Varga Ioan, Prodan Iosif Ionatan, Moise Victor Marian, Rusu Marin Ioan, Bercea Ion Marian, Diea Ion Marius, Păun Ana Maria, Androne Gheorghe.
Citeşte aici motivele pentru care aceştia au fost arestaţi preventiv.


Apreciază
Distribuie