DN 1 se închide la Ucea de Jos, pentru repararea trecerii la nivel cu calea ferată

foto: Info Trafic Făgăraș

foto: Info Trafic Făgăraș

CNAIR anunță închiderea circulației rutiere pe DN1 în localitatea Ucea de Jos.

Măsura va fi aplicată în perioada 19.08.2019, ora 07:00 – 23.08.2019, ora 20:00, potrivit unui comunicat remis Bună Ziua Făgăraș, astăzi.

„În perioada aferentă închiderii traficului, circulația rutieră se va desfășura pe o bretea amenajată temporar în zona lucrărilor. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB, se arată în comunicat.

CFR și CNAIR au găsit o soluție provizorie pentru a rezolva problema, după ce Bună Ziua Făgăraș a scris în repetate rânduri despre cozile kilometrice din această zonă și mașinile distruse. De asemenea, am anunțat în exclusivitate că urmează o modernizare. Pentru a fi realizată, procedura pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor ar urma să fie demarată anul acesta.

Demgy
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Reno Depo
Monumente funerare

„În cazul în care nu apar contestații, în perioada derulării procedurii de achiziție, până la finalul anului vrem să desemnăm firma câștigătoare și chiar să semnăm contractul, astfel încât pe parcursul anului 2020, proiectul fiind deja inclus în programul de investiții cu finanțare surse proprii de la bugetul de stat, și în condițiile în care ni se asigură această sursă de finanțare, lucrările vor fi demarate și finalizate chiar anul viitor”, ne-a declarat în 6 august, purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan.

Din cauza birocrației, între conducerea CFR și cea a CNAIR exista o neînțelegere de mai mulți ani, privind această trecere.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie